(09.13.) Taven baxtale! - Leg...
(09.14.) Szeretet lángja - V...
(09.14.) Magyar borhoz magyar...
(09.14.) Ifjúsági Fúvósze...
(09.14.) GroupNSwing
(09.14.) Canarro
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programjaink


2022. Szeptember 18.

Helyi csoportok bemutatkozása
Időpont: 10:30 | Helyszín: Szent István téri színpad

10:30 MAGYAR WING TSUN EGYESÜLET – LEUNG TING WING TSUN KUNG FU
A Wing Tsun Kung Fu Bruce Lee által vált nemzetközileg híressé, de csak kevesen tudják, hogy az ő mestere Yip Man nagymester volt, akiről a mozifilmek is készültek. Ez a különleges harcművészeti tudás kézről kézre átadva került Magyarországra és ide, a szekszárdi emberek közé. Az edzéseket Kovács András Péter vezeti 4. mesterfokozatú oktatóként. A kung fu iskola családi iskolaként működik, sok szülő együtt jár a kisebb-nagyobb gyermekével, gyerekeivel, hogy együtt kikapcsolódjanak, edzenek, önvédelmet tanuljanak.

10:50 ALISCA TAEKWONDO KLUB 
Az Alisca Taekwondo Klub lassan 10 éve működik Szekszárdon. A hagyományos taekwondo edzések mellett elérhető kimondottan óvodás korosztálynak szóló képességfejlesztő foglalkozás, felnőttek részére erőnléti, illetve zenés küzdősport edzés, valamint önvédelmi foglalkozás is. Azok a sportolók pedig, akik kimondottan taekwondozni szeretnének, elmélyedhetnek a sportág harcművészeti ágában vagy belevághatnak a versenysportba is. Az egyesület éves szinten nagyjából 5-6 versenyen vesz részt itthon és külföldön, 3 övvizsgát tart, és hagyományossá vált a nyári, szálkai edzőtábor is.

11:10 SENIOR TÁNCOS TRÉNING 
Az amatőr csapat több mint 4 éve alakult. Mottójuk: Öröm és egészség 50 felett. Vezetőjük, Bajor Márta a foglalkozásokat az 50 pluszos korosztálynak ajánlja, valamint azoknak, akik mozgásszegény életmódot folytatnak, illetve akik szeretnék megőrizni, karbantartani a testi és szellemi frissességüket. A jó hangulatú órákon a résztvevők latinos zenére, közkedvelt világslágerekre viszonylag könnyen követhető, ritmusos mozdulatokat táncolnak, melyek alacsonyabb intenzitásúak a fitness táncnál, ugyanakkor jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre, az izomzat erejére és rugalmasságára, az egyensúlyra és a testtudatra.

11:30 ORIGO TÁNCCSAPAT A FITT 
anyuka boldog baba klub egy hely, ahol azonos élethelyzetben lévő kismamák, édesanyák és gyermekeik választhatnak több foglalkozás és program közül. 2021-ben a FITT anyuka boldog baba SE megalapított egy táncos alcsoportot Origo Tánccsapat néven, ahol 4 korcsoportban várják a táncot szerető gyermekeket és felnőtteket programokkal. Vezető táncoktató Szalai Jennifer gyermek táncoktató, valamint Pálinkás Szebelédi Adrienn.

A műsorváltozás jogát a rendezőség fenntartja!

 

 


Napi programok:
2023. szept. 13., szerda
2023. szept. 14., csütörtök
2023. szept. 15., péntek
2023. szept. 16., szombat
2023. szept. 17., vasárnap
***

Archívum
Szekszárdi Szüreti Napok 2022.
Szekszárdi Szüreti Napok 2021.
Szekszárdi Szüreti Napok 2013.
Szekszárdi Szüreti Napok 2012.
Szekszárdi Szüreti Napok 2011.
Szekszárdi Szüreti Napok 2010.
Szekszárdi Szüreti Napok 2009.
***

 
   
     
  Babits Mihály Kulturális Központ