(09.12.) Vintage Dolls
(09.12.) Szeretet Lángja
(09.12.) Ifjúsági Fúvószeneka...
(09.12.) Magyar borhoz Magyar...
(09.13.) Alisca Brass Band
(09.13.) Dirty Slippers
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Élő kamerás képek

Tisztelt érdeklődőink!

A Szekszárdi Szüreti Napok megkezdéséig átmeneti adásszünet előfordulhat a szükséges beállítások elvégzése alatt, emiatt kérjük szíves megértését és türelmét! Egyszerre csak egy élőkép nézhető. 

A közvetítések honlapja ITT!
                                  

Oktel Kft.

Szekszárdi cég vagyunk, már több mint húsz éve dolgozunk elektronikai területen, elsősorban vagyonvédelemben. Jelenleg Tervezünk, telepítünk és karbantartunk riasztó-, tűzjelző- és biztonsági kamerarendszereket; automata kapukat és sorompókat, áruvédelmi és beléptetőrendszereket építünk ki. Telephelyünkön 24 órás számítógépes távfelügyelet működik, azonnal reagálunk minden beérkező jelzésre. Kivonulószolgálatunk és állandó műszaki ügyeletünk egészíti ki vagyonvédelmi tevékenységünket. Negyven munkatársunk dolgozik megrendelőinknek: mérnökök, műszerészek, informatikai szakemberek. Ügyfeleink között magánszemélyek és kis üzletek éppúgy megtalálhatóak. Szeretjük Szekszárdot, ezért megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel szebbé, kényelmesebbé tehetjük a várost. A Gemenchez vezető utat és környékét megtisztítottuk a hulladéktól, a Balassa kórház szülészeti osztályán nővérhívó berendezést építettünk ki segítségképpen. A Szüreti Napok közvetítése is nonprofit kezdeményezés, amelyben videórendszerek tervezésében és kiépítésében szerzett tapasztalatainkat. Felajánlásunkat szívesen fogadták a szervezők, reméljük, hogy a Szüreti Napok alatt a város lakóinak és a környékbelieknek is érdekes élmény lesz figyelni a közvetítést.További információ és kapcsolat: www.oktel.hu

            

TARR Kft.

a szekszárdi régió egyik legjelentősebb távközlési szolgáltatója. A több, mint két évtizede dinamikus fejlődéséről ismert TARR Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.  a piaci igények figyelembe vételével folyamatosan indította el távközlési szolgáltatásait: analóg kábeltelevízió, helyhez kötött szélessávú internet, helyhez kötött telefon, digitális kábeltelevízió, mobilinternet. Már az idei 2011-es év első felében jelentős fejlesztéseket hajtott végre: a teljes hálózatán bevezetésre került a Docsis 3.0 rendszer, mely lehetővé teszi a nagy sebességű – akár 50 vagy 100 megás internetelérést, az IP gerinchálózat átalakítása a kor követelményeinek megfelelően folyamatosan halad egyszerre több településen is, mobilizálta az internet szolgáltatását és hazánkban az elsők közt folyik a TARR Kft.-nél a 3D műsorszolgáltatás tesztelése. Látványos fejlesztésük, hogy új ügyfélszolgálat nyílik Szekszárdon a város szívében, a Bezerédj utca elején, a Béla király téren. Győződjenek meg róla személyesen is, a Szüreti Fesztivál ideje alatt értékes ajándékokat sorsolnak ki és számos apró meglepetéssel kedveskednek az érdeklődőknek, előfizetőknek! Akciókról, szolgáltatásokról bővebben itt olvashat: www.tarr.hu.


Oktel kft
Tarr Kft
 

 

 


Napi programok:
2019. szept. 12. csütörtök
2019. szept. 13. péntek
2019. szept. 14. szombat
2019. szept. 15. vasárnap

***

Archívum
Szekszárdi Szüreti Napok 2013.
Szekszárdi Szüreti Napok 2012.
Szekszárdi Szüreti Napok 2011.
Szekszárdi Szüreti Napok 2010.
Szekszárdi Szüreti Napok 2009.
Szekszárdi Szüreti Napok 2008.
Szekszárdi Szüreti Napok 2007.
***

 
   
     
  Babits Mihály Kulturális Központ