(09.13.) Taven baxtale! - Leg...
(09.14.) Szeretet lángja - V...
(09.14.) Magyar borhoz magyar...
(09.14.) Ifjúsági Fúvósze...
(09.14.) GroupNSwing
(09.14.) Canarro
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programjaink


2013. Szeptember 22.

Dirty Slippers zenekar
Időpont: 18:00 | Helyszín: Szent István téri színpad


Dirty Slippers koncert



A kezdetek:

A gyulai Dirty Slippers 2005-ben alakult. A szerencse hamar a fiúkra mosolygott, hiszen negyedik koncertjüket már a Supernem előtt, a kilencediket pedig a Petőfi Csarnokban adhatták. A srácok azóta turnéztak a Supernem, Heaven Street Seven, 30Y, Jamie Winchester, Magna Cum Laude előadókkal.
2008-ban jelent meg első lemezük "Dirty Slippers" néven, melynek producere Takács Zoltán Jappán (Hs7) volt, s mely lemezmegjelenést egy 20 állomásos önálló magyar turné követett.
2009-ben a zenekar a GlaxoSmithKline gyógyszergyár méhnyakrákellenes kampányának reklámarca lett, s megjelent az Élned Kell című kislemez. Producere az a George Shilling volt Londonban, aki az Oasis, Blur, Mike Oldfield, Primal Scream zenekarokkal is dolgozott.


Út az áttörésig – Közel Hozzád:

2009 nyarán a zenekar az Egyesült Államokba kapott meghívást, egy clevelandi kiadónak (Standby Records) köszönhetően itt vették fel új lemezüket a, melyen az USA szerte elismert fiatal producer Johny Burke bábáskodott, a már említett George Shilling mellett.
A lemez első kislemez dala a „Waiting for You” azonnal felkerült a vidéki rádiók slágerlistáira, ezzel országos népszerűséget hozva a zenekarnak.
2010 nyarán a srácok több neves magyar fesztiválon is felléptek, olyan legendás magyar előadók előtt, mint az EDDA vagy a Republic. Az utóbbinak annyira elnyerte a zenekar a tetszését, hogy a remekül sikerült közös fesztiválkoncert után három évig a Republic vendégzenekaraként is járták az országot, környező országokat, gyakran több tízezer ember előtt fellépve, emellett folyamatossá váltak a saját teltházas koncertek.
2010. szeptember 26-án az Élned kell videoklipet az MTV Hungary zenecsatorna kiemelt rotációban kezdte játszani, ugyanezen, napon a YouTube videó megosztó portálon mindössze 24 óra alatt több mint 1000-ren nézték meg.
A banda második videoklipjét, a „Te vagy a Fény”-t, mely 8 hétig vezette az MTV Hungary slágerlistáját.
A dalt a Magyar Televízió egyik műsora számára a zenekar különleges, szimfonikus verzióban is elkészítette.
2011 őszére érkezett meg az új videoklip, a „Hang vagy Jel”, mely 22 héten át a VIVA TV slágerlistáján szerepelt, s áttörést hozott a rádiókban is.
A VIVA TV 2011-es év végi összesített Top 100-as listáján pedig az előkelő 95. helyet szerezte meg a Hang vagy jel, úgy, hogy „csak” október 24. óta látható a legnagyobb zenetévében.

2012. október 8-án megjelent KÖZEL HOZZÁD nagylemez, melyet hazánk egyik legnagyobb független nagykiadója, a HungaroSound adott ki. A megjelenés hetében a MAHASZ albumeladási lista 18. helyén nyitott olyan előadókat megelőzve, mint Lady Gaga vagy Radics Gigi, s az óta tucatnyiszor szerepelt a slágerlistán, s elég volt ahhoz is, hogy az ezt követő turnéja a zenekarnak teltházzal záródjon.
2012 novemberében a fiúk, Paul McCartney és a U2 elő zenekarával, az ír The Coronas-szal turnéztak Európában, teltházas koncerteket adva Berlinben, Hamburgban és Budapesten
2013 nyarán a zenekar megkezdte új nagylemezének munkálatait George Shilling sztár producerrel, aki a Közel Hozzád lemez után, immáron a második „Múzsa” címre keresztelt anyagon is bábáskodik a fiatal négyes fölött. A lemez első rádiós dala, a „Minden lány múzsa akar lenni” az Mr2 Petőfi rádióban debütált, s azóta minden magyar, erdélyi és vajdasági rádióban hallható.
Az idei év nyári turnéja meghozta várva várt sikert. Több mint 25 nagykoncerten, minden alkalommal több ezer ember előtt lépett színpadra az együttes, ezzel együtt óriási sikereket elérve. 
2013-ra a Dirty Slippers hazánk egyik legkeresettebb koncertzenekara lett. 




A műsorváltozás jogát a rendezőség fenntartja!

 

 


Napi programok:
2023. szept. 13., szerda
2023. szept. 14., csütörtök
2023. szept. 15., péntek
2023. szept. 16., szombat
2023. szept. 17., vasárnap
***

Archívum
Szekszárdi Szüreti Napok 2022.
Szekszárdi Szüreti Napok 2021.
Szekszárdi Szüreti Napok 2013.
Szekszárdi Szüreti Napok 2012.
Szekszárdi Szüreti Napok 2011.
Szekszárdi Szüreti Napok 2010.
Szekszárdi Szüreti Napok 2009.
***

 
   
     
  Babits Mihály Kulturális Központ